Na této stránce najdete informace k objednání dárkového poukazu (dárkový poukaz se Vám určitě bude hodit - pokud nevíte co zrovna darovat k různým příležitostem), dále zde najdete odpovědi na nejčastější dotazy, taneční řád a informace o zpracování osobních údajů.

 

 

 

 

 

Obdarujte své blízké originálním dárkem v podobě tanečního kurzu, při kterém se naučí obdarovaný tančit (nebo se naučí nové figury a tance - pokud vyberete pokračovací kurz), pobaví se na tanečním parketě a dopřeje tělu zdravý pohyb. Dárkový poukaz můžete darovat k Vánocům, narozeninám, výročí či ocenění pro studenty nebo pro Vaše zaměstnance.

JAK OBJEDNAT DÁRKOVÝ POUKAZ:

Objednávku zašlete na e-mail: info@gregoriades.cz

Uveďte, na jaký taneční kurz chcete vystavit dárkový poukaz.

Napište jméno a příjmení objednatele + obdarovaného.

Uveďte, na jakou poštovní adresu chcete dárkový poukaz zaslat.

...a to je vše - ostatní Vám zašleme na Váš e-mail.

 

 

 

 

 

Zde najdete odpovědi na nejčastější dotazy k tanečním kurzům. Další informace najdete v menu u každého tanečního kurzu nebo v menu na úvodní stránce. V případě, že nenajdete odpověď na Váš dotaz, napište nám na e-mail nebo využijte infolinku, kde Vám rádi poradíme.

1. Jak se přihlásit do tanečního kurzu, je ještě volno?

Nejjednodušší způsob přihlášení do tanečního kurzu je vyplnění ONLINE přihlášky. Přihlášku najdete vždy na konci nabídky daného tanečního kurzu. Zde si také můžete zvolit typ platby. V nabídce také najdete výběr z několika kurzů, které nabízíme a informaci o stavu zápisu, kde jste informování o zahájení zápisu, obsazenosti kurzu a volných místech.

2. Do kdy se přihlásit a uhradit kurzovné?

Doporučujeme se přihlásit a uhradit kurzovné (osobně, poštovní složenkou nebo bankovním převodem) co nejdříve. Plné přihlášení do tanečního kurzu se rozumí, přihlášení a uhrazení kurzovného. Informace o zahájení zápisu sledujte u daného tanečního kurzu. Pokud se přihlásíte včas získáte navíc slevu za včasný zápis (kde je sleva až 200 Kč) a budete mít také jistotu, že se do tanečního kurzu dostanete (spolu s kamarády a spolužáky).

3. Chceme se přihlásit celá třída, dostaneme slevu?

Slevu již nabízíme od 10 osob, dle přehledu u daného tanečního kurzu. Čím více Vás bude, tím větší slevu získáte (až 500 Kč/os.). Stačí zaslat informaci kolik Vás bude (seznam osob + e-mail), které budou ve skupině a zaslat na e-mail info@gregoriades.cz a my Vám zašleme informační e-mail včetně kódu, který pak každá osoba uvede v ONLINE přihlášce. Každá osoba vyplní ONLINE přihlášku, zadá kód pro slevu a odešle. Na uvedený e-mail Vám do 24hodin zašleme instrukce k platbě. A to je vše.

4. Zapomněli jste uhradit kurzovné? Nepřišlo Vám potvrzení?

Pokud jste nestihli uhradit kurzovné, v uvedeném termínů, který jsme Vám zaslali, zašleme Vám připomenutí na Váš e-mail. Pokud jste již vše uhradili (osobně, poštovní složenkou nebo bankovním převodem), jsou všechny formality k přihlášení do tanečního kurzu vyřešeny. Tímto se dostavíte až na první taneční lekci (informační e-mail k zahajovací lekci Vám bude zaslán na e-mail), kde dostanete průkaz do tanečního kurzu. Pokud i přesto si nejste jisti, jestli platba dorazila v pořádku, napište nám nebo zavolejte a vše Vám potvrdíme.

5. Mohou se přijít podívat rodiče a kamarádi na taneční lekce?

Na taneční lekce zveme všechny rodiče (i oni si chtějí připomenou své začátky v tanečních) tak i Vaše kamarády a spolužáky (kteří se teprve do tanečních chystají). Vstup na tyto taneční lekce je pouze ve vhodném oblečení a obuvi a vstupenku si budete moci zakoupit před vstupem na taneční sál.

 

6. Kde si budeme moci zakoupit vstupenky na akce a plesy TŠ?

Vstupenky na prodloužené, závěrečné, lekce stolování & raut, akce TŠ ...atd. si budete moci zakoupit na tanečních lekcích. Přesné datum zahájení prodeje vstupenek Vás budeme informovat na Váš uvedený e-mail v přihlášce.

7. Nevíme jaký taneční kurz zvolit (základní nebo pokračovací)?

Pokud si nejste jisti jaký taneční kurz zvolit, nabízíme možnost si zkusit  pokračovací kurz, a dle náročnosti, která Vám bude vyhovovat nebo ne, se pak můžete rozhodnout - zůstat v tomto kurzu a nebo zvolit základní. Pokud jste navštěvovali naše taneční kurzy, je pokračovací kurz navazující na základní.

8. Nemůžeme přijít na taneční lekci, dá se lekce nahradit?

Může se stát, že náhle onemocníte, a nebudete moci přijít na taneční lekci. Můžeme Vám nabídnout náhradní lekci (pokud probíhá současně druhý taneční kurz), kterou si můžete nahradit další týden (tzn. můžete přijít na taneční lekci jak vašeho kurzu a pak na další taneční lekci druhého tanečního kurzu). Toto lze udělat pouze po dohodě s tanečními mistry.

9. Je možné vystavit fakturu (kurzovné uhradí zaměstnavatel)?

Fakturu Vám vystavíme, stačí zaslat fakturační údaje ke zpracování faktury. Pro zaměstnance Vám rádi připravíme dárkové poukazy, které můžete předat jako bonusy pro své zaměstnance.

10. Kde najdeme další informace a fotografie? Jste na Facebooku?

Všechny informace a fotografie najdete zde na internetových stránkách www.gregoriades.cz nebo ve fotogalerii fotostudia FOTOSVĚT www.tanecnikurzy.cz a nebo můžete navštívit i naše stránky na facebooku, kde najdete nejnovější informace a pozvánky na akce a aktuální informace taneční školy.

11. Nabízíte individuální výuku tance?

Pokud chcete procvičit tance a figury, které jste se v tanečním kurzu naučili a chtěli byste se v tanci dále zlepšit (nebo nemáte čas navštěvovat pravidelný taneční kurz), nabízíme i individuální výuku tance. Stačí nás informovat na infolince nebo nám zašlete dotaz na e-mail info@gregoriades.cz .

12. Pořádáte letní taneční soustředění?

Ano, taneční soustředění probíhá v období (červenec-srpen). Vždy je upřesněno pro každý taneční kurz zvlášť (pro děti/mládež/dospělé). Informací zasíláme na e-mail.

 

 

 

 

 

 

Děkujeme za dodržení výše uvedených všeobecných obchodních podmínek a organizačních pokynů tanečních kurzů, tanečních přípravek a všech akcí taneční školy a přejeme Vám množství nezapomenutelných zážitků s Taneční školou GREGORIADES Plzeň.

1. Vaše vyplněná přihláška do tanečního kurzu (v předprodeji, elektronicky nebo písemnou formou) je závazná. Přihlášku do tanečního kurzu pro děti může vyplnit pouze zákonný zástupce dítěte.

2. Odesláním přihlášky udělujete výslovný souhlas dle § 5 zákona č.101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů, provozovateli Taneční školy GREGORIADES k tomu, že tyto údaje budou zpracovány a archivovány k interním potřebám. Tento souhlas je udělen na dobu neurčitou a může být kdykoli odvolán, a to písemnou formou doporučeného dopisu na adresu sídla taneční školy. Po odeslání přihlášky obdržíte na e-mail registraci do tanečního kurzu a informace k platbě. Tímto dojde k uzavření smlouvy mezi registrovaným účastníkem kurzu a Taneční školou GREGORIADES. Splatnost platby za taneční kurz je 10 dnů. Při nezaplacení kurzovného do data splatnosti bude zrušena rezervace a bude odstoupeno od smlouvy. Místo v tanečním kurzu bude zrušeno a bude nabídnuto dalšímu zájemci.

3. Taneční průkaz Vám bude vydán na zahajovací lekci. Taneční průkaz účastníka kurzu je nepřenosný na další osobu. Je to jediný doklad opravňující k návštěvě kurzu. Při každé návštěvě lekce účastník předkládá taneční průkaz při vstupu na taneční sál. Bez tanečního průkazu není možný vstup na lekci. Případnou ztrátu nebo odcizení průkazu je nutné ihned ohlásit osobně nebo telefonicky (+ zaslat e-mail na info@gregoriades.cz ), aby se zamezilo jejímu zneužití. Při ztrátě je účtován poplatek za vystavení duplikátu 500 Kč.

4. Pravidelná docházka do tanečního kurzu je v zájmu návštěvníka a jejich zákonných zástupců, nenavštívené lekce nemohou být z kurzovného odečítány. V případě, že je to možné, může být účastníkovi kurzu nabídnut náhradní termín lekce.

5. Vyučovací lekce začíná i končí přesně v udanou hodinu. Vstup na vyučovací lekci je dovolen na pokyn pořadatelské služby. Na taneční lekce přijďte s mírným předstihem cca 10 - 15 minut dříve, pro plynulé odbavení u šaten ...apod.

6. Vyučovací lekce pro děti. Platí pro děti od 5-15let (dětské a juniorské kurzy). Za dítě odpovídá do příchodu na lekci jeho doprovod. Lektor převezme dítě při vstupu na taneční sál a po ukončení lekce opět předá doprovodu. Pokud dítě vyzvedává jiný doprovod, než který přivedl, je nutné toto nahlásit lektorovi. Pokud dítě přichází a odchází na taneční lekce samostatně, je nutné předat souhlas podepsaný zákonným zástupcem písemně lektorovi.

7. Doprovázející osoby a ostatní hosté se v kurzech a ostatních akcích taneční školy prokazují jednorázovou vstupenkou zakoupenou při vstupu. Pro doprovázející osoby a ostatní hosty platí pravidla dle bodu č.8.

8. Vstup do tanečního sálu je povolený vstup pouze v čisté společenské obuvi vhodné k tanci. Vhodné oblečení pro účastníky kurzu a doprovázející osoby a ostatní hosté je zásadní podmínkou závaznou pro všechny, kteří se chtějí zúčastnit taneční lekce a ostatních akcí taneční školy. Účastníci docházejí do kurzů již v předepsaném oblečení. U sálů nejsou zřízeny převlékárny a ani toalety nejsou vhodným místem pro převlékání. Jak se nejlépe obléci do tanečních kurzů naleznete v popisu pro každý daný kurz. Kabáty a zavazadla (s výjimkou dámských kabelek) je nutné před vstupem na lekci uložit v šatně. Taneční lekce probíhají v nádherných secesních sálech a bylo by nevhodné nosit na taneční lekci tyto předměty a ošacení, které by nebylo jak z estetických, bezpečnostních tak i z prostorových důvodu povoleno. Do tanečních sálu je zakázáno vnášet vlastní nápoje a potraviny, PET lahve, plechovky, omamné a toxické látky, pyrotechniku, zbraně a jiné nebezpečné předměty. Osobám podnapilým nebo pod vlivem omamných látek je vstup na taneční sál zakázán. Taneční škola a pořadatelská služba je oprávněna provádět při vstupu na taneční lekci nebo akci kontrolu předmětů vnášených do tanečních sálů.

9. Vstupenky a poukazy na akce Taneční školy GREGORIADES můžete zakoupit v předprodeji dle zaslaných informací. Zaplacené vstupné se nevrací ani nevyměňuje. Bez vstupenky není možný vstup na akci. Případnou ztrátu nebo odcizení vstupenky nelze nabídnout žádnou kompenzaci vstupenky nebo nabídnout duplikát vstupenky. V tomto případě si musí účastník akce zakoupit vstupenku novou. Stejné pravidlo platí i pro poukazy na lekci stolování & raut, cocktaily, fotografie a kapesníček.

10. Obecná společenská pravidla a pokyny vyučujících lektorů a pořadatelské služby jsou pro účastníky kurzu, doprovod a hosty závazné. V případě opakovaných hrubých přestupků proti společenským zvyklostem může vyučující nebo pořadatelská služba účastníka nebo návštěvníka kurzu nebo akcí taneční školy bez náhrady vyloučit.

11. Konzumace alkoholických nápojů účastníky tanečního kurzu pro mládež není povolena. Věk účastníka kurzu není rozhodující. Stejně tak z obecného a etického pohledu není dovoleno přinášet do sálů a přilehlých prostor jakékoliv vlastní nápoje a potraviny. U tanečních sálů jsou k dispozici za účelem občerstvení (kavárna, bar) cateringové provozy s dostatečným sortimentem.

12. Taneční sál i ostatní společenské prostory jsou nekuřácké a kouření včetně elektronických cigaret je zde zakázáno.

13. V průběhu výuky není vhodné v sále používat mobilní telefony. Pokud se bez telefonu neobejdete, zajistěte prosím, aby výuka ani ostatní přítomní nebyli rušeni vyzváněním či jinými zvuky Vašeho přístroje.

14. Žvýkačka není vhodným společenským doplňkem ani u účastníků kurzů, doprovázejících osob ani u hostů tanečních kurzů a akcí taneční školy.

15. Odpovědnost za škodu nebo zranění v průběhu taneční lekce nebo akce TŠ.

Účastník tanečního kurzu je odpovědný za škodu, kterou způsobí na tanečním sále (všechny prostory, které jsou součástí tanečního sálu včetně vybavení a součástí),

tak i svým chováním k Taneční škole GREGORIADES a ostatním účastníkům tanečního kurzů a třetím osobám. V průběhu lekce nebo akce TŠ neodpovídá za vzniklá zranění nebo poškození oblečení, které mohou vzniknout ve výuce nebo během akce. Účast v tanečním kurzu a akcích TŠ jsou dobrovolná a na vlastní riziko. Pokud se účastník kurzu a ostatní hosté chovají dle běžných společenských pravidel není zde důvod ke zranění nebo možného poškození tanečního sálu nebo vybavení.

16. Fotografování a pořizování audio a videozáznamů v průběhu jednotlivých lekcí všech tanečních kurzů a akcí taneční školy na jakékoliv nosiče není možné bez souhlasu vyučujícího lektora nebo provozovatele taneční školy. Platí přísný zákaz pořizování fotografií a nahrávání během výuky. V průběhu kurzu mohou být dokumentovány taneční lekce, prodloužené, závěrečné plesy a ostatní akce taneční školy fotografem a kameramanem taneční školy. Vyhrazujeme si právo pořizovat fotodokumentaci a audiovizuální nahrávky z kurzů nebo akcí taneční školy a podobizny i obrazové snímky zachycující jednotlivé účastníky kurzů a akcí taneční školy používat ke svým propagačním účelům (vystavení fotografií na internetových stránkách taneční školy www.gregoriades.cz , www.tanecnikurzy.cz a na sociálních sítích www.facebook.com/www.gregoriades.cz , www.instagram.com/gregoriades.cz a propagační materiály taneční školy). Za pořizování a užívání fotografií a videozáznamů nenáleží odměna. Rodiče mohou pořizovat fotografie a videonahrávky pouze svých dětí pokud tím nenarušují průběh akce taneční školy (vcházení na taneční parket, pódium ...atd.). Platí pouze pro akce kde je provozovatelem dovoleno pořizovat fotografie a videonahrávky.

17. V případě změny času nebo místa konání lekce jsou tyto změny ihned zveřejněny na internetových stránkách www.gregoriades.cz . Pokud jste řádně přihlášení a čitelně jste uvedli svůj e-mail, vše Vám bude zasláno. Ve výjimečných případech jsme oprávněni změnit čas a místo konání lekce nebo akce. Tyto změny je Taneční škola GREGORIADES povinna oznámit účastníkovi kurzu bez zbytečných odkladu. Změny nejsou důvodem pro finanční či jiné kompenzace.

18. Prodloužené lekce, závěrečný ples a ostatní doplňkové akce mohou být v jiný den/čas/místo než je klasická taneční lekce.

19. V případě nenaplnění kapacity kurzu si vyhrazujeme právo sloučit kurzy stejné úrovně nebo nabídnout náhradní kurz do následujícího kurzu v jiném termínu.

20. Storno podmínky při odhlášení z tanečního kurzu: při odhlášení z tanečního kurzu 50 dnů a více před zahájením kurzu je storno poplatek 30% z uvedené ceny kurzovného, při odhlášení 49 dnů a méně před zahájením kurzu je storno poplatek 60%. Po zahájení tanečního kurzu se kurzovné nevrací. Výjimku lze přiznat v odůvodněných případech (např. dlouhodobé onemocnění - doloženo lékařskou zprávou) v takovém případě se vrací část kurzovného za neabsolvované lekce sníženo o administrativní poplatek 20%. V každém případě je vždy nutné zaslat e-mail na info@gregoriades.cz . Datem stornování platí od doručení e-mailu nebo doporučeného dopisu na adresu Taneční školy GREGORIADES. Účastníkovi tanečního kurzu nevzniká žádný nárok na vrácení kurovného ani vrácení zakoupených doplňků a vstupenek na akce v případě vzniklých překážkách z jeho strany, které zabraňují v řádné docházce a účasti na doplňkových akcích.

21. Souhlas se zasílám informačního e-mailu a SMS zpráv. Tento poskytnutý souhlas je uzavřen uzavřením smlouvy s účastníkem kurzu. Na uvedený e-mail budeme zasílat informace k tanečnímu kurzu (termíny lekcí, slevové poukazy, odkazy na fotografie z tanečního kurzu, pozvánky na akce). Ve výjimečných případech Vám bude zaslána SMS zpráva kde bude uvedena změna kurzu, lekce nebo bude zaslaná speciální pozvánka do tanečného kurzu nebo na akci TŠ. Tento uvedený souhlas lze kdykoliv zrušit zasláním e-mailu na info@gregoriades.cz .

22. Zodpovězení jakýchkoliv dotazů se můžete před zahájením lekce, příp. během přestávky lekce nebo jiné akce taneční školy obracet na vyučujícího lektora. Mimo tuto dobu nás můžete kontaktovat telefonicky nebo e-mailem. Všechny kontakty Taneční školy GREGORIADES naleznete na našich internetových stránkách.

23. Přihlášením do kurzů nebo zaplacením vstupného účastník stvrzuje, že se s tímto řádem tanečních kurzů seznámil a souhlasí s jejich dodržováním.

24. Taneční řád & obchodní podmínky jsou aktualizované od 19.9.2018 a v plném rozsahu nahrazují předchozí taneční řád & všeobecné obchodní podmínky.

Poslední aktualizace proběhla: 19.9.2018

 

 

 

 

 

Nařízení Evropského parlamentu a Rady EU č.2016/679 ze dne 27.dubna 2016 o ochraně osobních údajů (GDPR) účinné od 25.5.2018 budeme jako správce osobních údajů hájit práva přihlášených osob do tanečního kurzu proti neoprávněnému nakládání s jejich osobními údaji.

1. Správcem dat je Nikola GREGORIADES majitel Taneční školy GREGORIADES se sídlem na adrese Husova 132, 335 01 Nepomuk, IČ: 88599949, DIČ: CZ8004212029, kontaktní údaje: telefon: 720 121 060, e-mail: info@gregoriades.cz

2. Po vyplnění přihlášky do tanečního kurzu a následného doručení přihlášky na email taneční školy info@gregoriades.cz jsou zpracovány tyto údaje: jméno a příjmení, datum narození, telefon a e-mail. Správce dat zpracovává identifikační údaje a kontaktní údaje nezbytné pro plnění smlouvy. Tyto data neposkytuje třetí osobě (pouze dle upřesnění bodu č.6).

3. Způsob komunikace s účastníkem tanečního kurzu. V okamžiku, kdy byla zaslána přihláška, byl získán souhlas se zpracováním osobních údajů (zpracování osobních údajů není podmíněno získáním souhlasu v případě plnění smlouvy). Komunikace s účastníkem kurzu bude probíhat přes e-mail, telefon a sociální sítě.

4. Doba zpracování a uchování osobních údajů. Osobní údaje účastníka tanečního kurzu, budeme uchovávat po celou dobu konání tanečního kurzu a dále pak 5 let po jejím skončení. Kdo nás kontaktoval a požádal o odběr novinek a informačního e-mailu taneční školy je tato doba udělena na 5 let. Některé osobní údaje potřebné pro daňové povinnosti budou uchovány v souladu s příslušnými ustanovením zákonu o účetnictví nebo zákona o dani z přidané hodnoty.

5. Zabezpečení osobních údajů. Správce dat zajišťuje řadu bezpečnostních opatření, která pomáhají ochránit svěřené osobní údaje před ztrátou a zneužitím.

 

6. Zpracování a přístup k osobním údajům. Pověření ke zpracování a k přístupu dat má pouze správce dat. Osobní údaje se také mohou dostat v mezích zákona k orgánům státní správy (finančním úřadům, soudům ...), ke zpracovatelům subdodavatelů taneční školy (provozovatele poštovních služeb, účetní a právní kancelář, reklamní studio ...). Výše uvedeni jsou také nuceni dodržovat dané nařízení o citlivosti osobních údajů. Osobní údaje neprodáváme žádné osobě ani instituci.

7. Fotografování a pořizování videozáznamů. GDPR nijak nebrání pořizovat reportážní fotografie/videozáznam z veřejných akcí a zveřejňování na internetu. Fotografie a videozáznam z  veřejných akcí taneční školy zveřejňujeme na internetových stránkách a sociálních sítí (dle seznamu adres uvedený v tanečním řádu v bodě č.16). Tyto snímky a záběry jsou vytvořeny pro účastníky tanečního kurzu za účelem reportáže a zachycení atmosféry. U fotografiích a videozáznamů neuvádíme jména zachycených osob.

8. Odvolání a zrušení souhlasu se zpracováním osobních údajů. Souhlas se zpracováním osobních údajů můžete kdykoliv odvolat. Stačí zaslat doporučený dopis na poštovní adresu taneční školy nebo na e-mail info@gregoriades.cz kde zřetelně uvedete na jaké jméno a příjmení má být tento souhlas o zpracování osobních údajů odvolán. Odvolání souhlasu nebude dotčeno údajů v rozsahu nezbytném pro plnění povinností dle zákona a jiných právních předpisů.

9. Informace a vyřešení dotazů k ochraně osobních údajů se můžete kdykoliv obrátit na správce dat Taneční škola GREGORIADES na e-mailu info@gregoriades.cz .

Poslední aktualizace proběhla: 19.9.2018

 
 

Taneční škola GREGORIADES ...taneční škola s 50ti letou tradicí | infolinka 720 121 060 | e-mail info@gregoriades.cz  | internet www.gregoriades.cz

Copyright © 1999-2018 | Všechna práva vyhrazena | design by TŠ GREGORIADES